Mircea Lucescu tarih verdi!

Galatasaray yönetimi Mircea Lucescu ile temaslarını sıklaştırdı. Ajansspor’dan Özgür Sancar’ın haberine göre; yöneticilerin Rumen teknik adamla temas kurduğu ve tecrübeli çalıştırıcının vereceği karar ile ilgili olarak 22 Mayıs'ı işaret ettiğini iddia edildi. 

Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek dün akşam Zenit St. Petersburg – Terek Grozny izlerken Mehmet Özbek daha sonrasında tecrübeli çalıştırıcı ile bir görüşme gerçekleştirdi. Rumen teknik adam bu görüşmede Zenit’teki geleceğinin 22 Mayıs’ta netleşeceğini söyledi. Spartak Moskova’nın şampiyonluğu garantilediği Rus liginde; CSKA Moskova ile birlikte Şampiyonlar Ligi bileti için çekişen Zenit bu amacına ulaşabilirse Lucescu opsiyonunu kullanıp 1 yıl daha Zenit’te kalacak. Aksi halde Lucescu’nun Rusya’dan ayrılması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0