ÖZEL | İsmail Ar: Yeni yapılanmanın meyvesini fazla beklemeden aldık

Andre Vergauwen Kupasını kazanan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı kaptanı İsmail Ar, sorularımızı yanıtladı. Sedat İncesu'nun bu işte en iyilerden olduğunu söyleyen İsmail Ar, taraftarla ilgili ise maçları onlarla beraber olmak harika bir duygu dedi. İsmail Ar'ın açıklamaları şu şekilde..

Kaptan yine bir Avrupa Kupası kazandınız, tebrikler..
Teşekkürler. Son iki sezonu boş geçiriyorduk, yeni bir yapılanmaya gittiğimiz için. İlk meyvesini fazla beklemeden aldık bu yıl. Onun için oldukça mutluyuz. 

Son 2 sezonda istenilen başarılar alınamasa da basketbolda ülkenin açık ara en başarılı takımı olduğunuz ortada, bu başarıyı neye bağlıyorsun?
Öncelikle Sedat Hoca bu işte en iyilerden. Bizim ilk amacınız maç veya kupa kazanmak değil, güzel ve doğru basketbol oynamak. Bu da zamanla sizi başarıya götürüyor .

Yönetimin size desteği ne durumda. Geçmişte bazı sıkıntılar olmuştu hala devam ediyor mu?  
Her takımda ufak tefek sıkıntılar oluyor. Galatasaray'ın büyüklüğünden dolayı olan sıkıntılar abartılıyor.

Sedat İncesu'yla ilgili de görüşlerin nedir kaptan? Bir de uzun yıllardır çalışıyorsunuz. Uzun süre aynı koçla çalışmanın etkileri neler? 
Sedat Hoca ile çalışmak güzel ve zordur. Takımdan ayrılan arkadaşlar kıymetini daha iyi anlıyorlar sonradan. Uzun süre aynı koçla çalışmanın faydası ise, onun sahada ne istediğini çok iyi biliyorum. Bazen "yapamam" dediğim zamanlarda bile kapasitemi benden daha iyi biliyor, "yapabilirsin" diyerek beni motive ediyor.

Son olarak taraftara ilgili ne söylersin?
Gerçekten bu soruya saatlerce yazsam sonu gelmez. Özellikle başarısız olduğumuz son iki sezonda desteklerini inanılmaz artırdılar. Önceki yıllarda bazen boş tribünlere oynadığımız oluyordu. Şimdi ise bütün maçları beraber kazanıyoruz. Onlarla beraber olmak harika bir duygu bu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0