Pınar Demirok basketbola ara verdi!

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'ni Play-Off yarı finalinde Fenerbahçe'ye 3-0 elenerek kapatan Galatasaray kadın basketbol takımının tecrübeli oyuncusu Pınar Demirok basketbola ara verdi. 

Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren ve Gezici soyadını alan başarılı oyuncumuzun anne olmak istediği ve bu yüzden basketbola ara verdiği öğrenildi. Pınar'ın daha sonra basketbola dönüp dönmeyeceği ise şu an belirsizliğini koruyor. Bu sezon gösterdiği başarılı performansla Avrupa Şampiyonası için hazırlanan A Milli kadın basketbol takımına da davet edilen Pınar, bu nedenden ötürü milli takımdan da affını istedi.

Pınar Demirok bu sezon ligde forma giydiği 29 maçta 7.1 sayı, 4.3 ribaund; Eurocup'ta ise 14 maçta 5.5 sayı, 4 ribaund istatistiklerini yakalamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0