Podolski - Tudor arasında gerilim!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşırken Sarı kırmızılı ekibin yedek kulübesinde yaşanan gerginlik maça damga vurdu. Hırvatt teknik adam Igor Tudor ile karşılaşmanın 62.dakikasında kenara gelen Lukas Podolski arasında tartışma yaşandı. 

Gaziantepspor - Galatasaray maçı 1-1 devam ederken Tudor'un oyundan aldığı Podolski, bu karara sinirlendiğini önce saha kenarına ağır adımlarla gelerek gösterdi. Podolski'nin tepkisi bununla sınırlı kalmadı. Tudor, oyundan aldığı Podolski'ye elini uzattı ama eli havada kaldı. Tudor'un elini sıkmayan Alman futbolcu, Hırvat teknik adamı tepki adına alkışlayıp "Aferin" der gibi tavır yaptı. Podolski daha sonra el kol hareketleri ile tepkisine devam ederken "Beni neden oyundan alıyorsun" diye de sinirli şekilde çıkıştı. Tudor ise 1-2 söz söyleyip arkasını döndü. Sinirlenen Podolski büyük öfkeyle kulübeye otururken, kulübede de söylemlerine devam etti.

Saniyeler sonra Galatasaray taraftarı mesaj verir gibi saniyeler sonra Podolski'ye ismini haykırarak destek verdi. Taraftarın tezahüratları üzerine Podolski kulübeden çıkıp ayağa kalkarak onları alkışladı.

Hatırlanacağı gibi Galatasaray'ın Hırvat teknik direktörü Tudor geçtiğimiz haftalarda Bruma ve Snejder ile de problem yaşamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0