Sinan Güler'den ayrılık sinyali

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes'e play-off çeyrek final serisinde elenmelerinin ardından sezonun kendileri için erken bittiğini belirten Sinan Güler,  "Bugüne kadar herhangi bir görüşmede bulunmadım. Sezonun mental yorgunluğu hala üzerimde duruyor. Bildiğim kadarıyla kulübün gelecek sezonla ilgili planlaması da önümüzdeki günlerde şekillenmeye başlayacak." dedi.

Deneyimli basketbolcu, "Gelecek sezon da Galatasaray Odeabank formasını giyecek misin?" sorusuna, "Bizim için sezon bitti. Bu konuyla alakalı herhangi bir şey düşünmüyorum. Tek söyleyebileceğim şey, sezon sonu itibarıyla kontratım bitmiş durumda. Gerçek bir gelişme olduğu zaman bunu herkes görecektir." yanıtını verdi.

Sinan Güler, Anadolu Efes'e transfer olacağı iddiaları hakkında ise, "Şu an için kontratım yok ama bu konularla ilgili ekstra bir şey söylemem yanlış olur. Şimdilik yalnızca sezonun yorgunluğunu atmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Odeabank'ın sezon başında planladığı hedeflerin hiçbirine ulaşamadığının altını çizen 33 yaşındaki Sinan Güler, "Bu sezon en kısa şekilde söylemek gerekirse çok kötü geçti. Başka bir şey söyleyemem. Yapmak istediğimiz hiçbir şeye ulaşamadık. Bu nedenle kötü geçti." şeklinde konuştu.

(Basket Dergisi)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0