Sinan Gümüş: Mayıs ayları benim ayım..

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor'u karşısında sahadan 3-2 galip ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında 2 gol atan Sinan Gümüş yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Mayıs aylarının onun ayı olduğunu belirten Sinan Gümüş'ün açıklamaları şu şekilde..

Sinan Gümüş, takım arkadaşı Yasin'in, "Sinan bugün 1 gol atacak" sözleri üzerine "Onu kırmamak için 2 gol attım" ifadelerini kullandı.

Sezona iyi başlamak kadar, iyi bitirmek de önemli diyen Sinan Gümüş, "Bugün 2 gol attım ve 3 puan aldık. Üçüncülük mücadelesini son haftaya bıraktık. Zor geçti ama Allah'a şükür 3 puan aldık" şeklinde konuştu.

Kendisine, Mayıs aylarında 6 resmi gol attığı hatırlatılan Sinan, "Maçtan önce Kayseri'ye attığım hat-trick'i izlemiştim. Mayıs ayları Galatasaray'ın olduğu kadar benim de ayım diye düşünüyorum" dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0