Sneijder ve Tudor hakkında karar verildi!

Gelecek sezon takımda köklü bir değişime gidecek olan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor ile Wesley Sneijder'ın geleceği de belli oldu.

Gamaspor'un özel haberine göre; Galatasaray yönetimi, Riekerink dışında hemen her hocayla problem yaşayan Wesley Sneijder’ı sezon sonunda takımdan göndermek istiyor. Her fırsatta Galatasaray’da mutlu olduğunu söyleyip sözleşmesini tamamlamak istediğini dile getiren Sneijder’ın bu tutumu ise yönetimi endişelendiriyor. Yönetim sezon sonunda Sneijder ve menajeriyle masaya oturup ayrılık için formül arayacak. Galatasaraylı yöneticiler 32 yaşındaki veteran yıldızı gelecek sezon takımda kesinlikle görmek istemiyor.

IGOR TUDOR DA YOLCU
Yönetim tarafından kamuoyu önünde kendisine destek mesajları verilse de teknik direktör Igor Tudor’un da önümüzdeki sezon Galatasaray’ın başında olması beklenmiyor. Yönetim bazı futbolcularla yaşadığı tartışmalarda Tudor’un yanında yer alsa da, kulüpte Hırvat hocanın Galatasaray’ın ağırlığını kaldıramadığı görüşü hakim. Üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle futbolcuların isteksizliği ve formsuzluğu kadar Tudor’un yanlış kadro seçimleri ve oyuna geç müdahaleleri de eleştiriliyor. Genç teknik adam taraftarın desteğini de yitirdi. Gelecek sezon yeni bir sayfa açmak isteyen Galatasaray’daki en büyük hedeflerden biri de Tudor’un yerine takımı Zenit Petersburg’tan ayrılacak olan Mircea Lucescu’ya emanet etmek olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0