Stoper için Aderlan Santos iddiası!

Bu sezon yediği 37 golün 16’sını rakiplerin kafa vuruşlarıyla ağlarında gören Sarı-Kırmızılılar, uzun boylu stoper avına çıktı. Sözleşmesi biten Chedjou’nun yerine yabancı bir savunma oyuncusu arayan Galatasaray’a menajerler aracılığıyla yeni bir transfer önerisi geldi.

Habertürk gazetesinin haberine göre; Valencia’dan transfer etmek istedikleri golcü oyuncu Negredo’nun yanı sıra aynı takımın Tunuslu stoperi Abdennour’la da ilgilenen Galatasaray’a, aynı takımda forma giyen Aderlan Santos teklif edildi. Bu sezon sadece 11 maçta şans bulabilen 1.92 boyundaki dev stoperin transferi için temaslara başlandı.

Önceki sezon Braga’dan 7.5 milyon Euro’ya İspanyol kulübüne transfer olan 28 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu, hava toplarındaki üstünlüğü ile dikkat çekiyor. Valencia’nın, geçen sezon başında Beşiktaş’ın da listesinde bulunan deneyimli stoperi uygun bir rakama verebileceği konuşuluyor. İspanya’da beklediğini bulamayan ve az süre alan Santos’un da ayrılmaya sıcak baktığı bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0