Stoper ve forvet Tottenham'dan!

Fanatik gazetesinin haberine göre sarı-kırmızılılarda, Tottenham’ın 24 yaşındaki Avusturyalı stoperi Wimmer ile 22 yaşındaki golcüsü Janssen’in radara girdiği ortaya çıktı. Dört koldan transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray’da tam yetki verilen futbol direktörü Cenk Ergün temaslarını sıklaştırırken, rotayı İngiltere’ye çevirdi.

Cenk Ergün son olarak, Tottenham’ın iki genç yıldızı; Kevin Wimmer ve Vincent Janssen’i gözüne kestirdi. 24 yaşındaki Wimmer, Avusturyalı ve milli takımda da oynuyor. 1.87 boyundaki genç stoper, bu sezon Tottenham’da fazla şans bulamadığı için kiralanacak. Janssen ise uzun süredir Cim Bom’un gündeminde.

22 yaşındaki Hollandalı futbolcunun bonservisiyle birlikte alınması planlanıyor. Janssen bu sezon 2 gol 2 asistlik performansıyla Premier Lig’de bekleneni veremedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0