STSL | Bitse de gitsek..

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta sahasında Kasımpaşa'ya mağlup olan Galatasaray, ligin 31.haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. Takımımızda Hakan Balta, Serdar Aziz, Cavanda, Chedjou, Yasin Öztekin ve Carole sakatlığından dolayı, Tolga Ciğerci ise cezasından dolayı Gaziantepspor karşısında forma giyemeyecek. 14 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da oynanacak olan mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek. Karşılaşma öncesi iki takımın son durumları, bilgiler ve istatistikler şu şekilde..

TAKIMDAKİ SORUNLARLA ANTEP DEPLASMANI
Takımımız Süper Lig'de geçtiğimiz hafta sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olduktan sonra başkan Dursun Özbek soyunma odasına inmiş ve burada takımla görüşmelerde bulunmuştu. Bazı iddialara göre Dursun Özbek'in soyunma odasına inmesindeki bir neden de Igor Tudor'u istifadan vazgeçilmek içindi. Takım içinde Bruma ve Sneijder ile sorunlar yaşayan Igor Tudor ise maç sonrası yaptığı açıklamada Galatasaray'daki sorunun teknik direktör sorunu olmadığını söylemişti. Kısacası Dursun Özbek yönetiminde Galatasaray'da sorunlar bitmek bilmiyor.

GAZİANTEPSPOR'A KARŞI SON 10 MAÇTA 7 GALİBİYET
İki takım Süper Lig'de 61 kez karşılaştı: Galatasaray bu maçların 36'sını kazanırken, Gaziantepspor 11 kez kazandı. Takımımız Gaziantepspor'a karşı son 10 maçta 7 galibiyet alırken, sadece 1 kez mağlup oldu. Bu karşılaşmalarda rakip kalelere 13 gol atan takımımız, kalesinde ise 5 gol gördü. Ayrıca takımımız, rakip takım teknik direktörü olan ve geçmişte şike soruşturmasında adı geçen Bülent Uygun'un yönettiği takımlara karşı 10 maçta 8 galibiyet elde etti.

4. OLMAK İÇİN KAZANMAK LAZIM
Dursun Özbek'in başkan olmasının ardından şampiyonluğu unutan ve ligde tek hedefi ilk 5'e girmek olan Galatasaray, 4.'lüğü korumak için Gaziantepspor'u yenmesi gerek. Süper Lig'de geride kalan 30 hafta sonunda 52 puan toplayan Galatasaray, ligde son 11 haftada sadece 4 galibiyet adı. Bu rezalet tablonun ardından Avrupa Kupaları'na direkt katılım hakkını sağlayacak olan üçüncülüğü ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptırdı ve 5.sıradaki Trabzonspor'un da yaklaşmasına izin verdi.  5.sıradaki Trabzonspor ile arasında 4 puan fark bulunan takımımız, Gaziantepspor'u yenerek ligi 4. bitirmek isteyecektir.

PUANIMIZI ÇALAN HAKEM
Süper Lig'de bu sezon 20. haftasında rakiplerimizin puan kaybetmesinin ardından çok önemli bir maça dönen Kayserispor maçını yöneten Hüseyin Göçek, bu karşılaşmada takımımızın 2-0'dan geri dönüp skoru 2-2'ye getiren golünde karşılaşmayı gözüyle takip etmediği için faul uydurmuş ve takımımızın bu kritik karşılaşmadan 0 puanla ayrılmasına sebep olmuştu. Ayrıca takımımızın bu sezon Hüseyin Göçek yönetiminde dört maça çıkarken bunların ikisinden galibiyetle ayrıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0