Tatiana Kosheleva resmen Galatasaray'da!

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Neslihan ve Buse'den sonra üçüncü transferini duyurdu. Günümüz dünya voleybolu için oldukça önemli bir isim olan Tatiana Kosheleva resmen Galatasaray'da!

Günlerdir adı sık sık takımımızla anılan oyuncu 28 yaşında ve 1,92 boyunda. Geçtiğimiz sezon ilk kez ülkesi dışında Eczacıbaşı'nda forma giyen Rus smaçör gerek Eczacıbaşı tarafından doğru kullanılamaması gerekse adapte olamaması yüzünden beklenilen etkiyi sağlayamaması ile dikkat çekiyor.

Şüphesiz bizim için şube tarihinin en önemli transferlerinden biri olacak Kosheleva daha önce Rusya ile 2010' da dünya şampiyonluğu yaşarken 2013 ve 2015'te de Avrupa şampiyonluğu yaşadı. Ayrıca son iki şampiyonanın da en değerli oyuncusu olan oyuncu şüphesiz bu sezon takımımızın en büyük silahı olacak.

Tatiana'ya önümüzdeki sezon formamız altında üstün başarılar diliyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0