Tudor onların üstünü çizdi!

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği futbolcular netleşmeye başladı. NTV Spor'un haberine göre; Hırvat teknik adam Sinan Gümüş, Luis Pedro Cavanda, Nigel de Jong ve Koray Günter'i önümüzdeki sezon kadrosunda görmek istemiyor.

Takımımızda durumu belirsiz olan isimler ise Lionel Carole, Martin Linnes ve Sabri Sarıoğlu. Yönetim; Carole ve Linnes'e teklif gelmesi durumunda oyuncuların ve Tudor'un düşüncesini alıp kararını verecek. Hırvat çalıştırıcı sunduğu raporda savunmanın kanatlarına mutlaka takviye yapılmasını talep etmişti.

Sabri Sarıoğlu konusunda ise yönetim kanadı olumsuz görüş belirtse de Dursun Özbek, Sabri'nin takımda kalmasını istiyor. Tudor, Sabri ile ilgili son kararını sezon sonu verecek.

Galatasaray'da sözleşmesi sona erecek olan Aurelien Chedjou ve Japonya'ya transferi kesinleşen Podolski sezon bitiminde takımdan kesin olarak ayrılacak isimler.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0