Tudor'un akıl oyunları..

Gaziantepspor’la yarın deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Galatasaray’da teknik direktör Igor Tudor mecburi kadro değişikliğine gidiyor. Kırmızı kart cezalısı Tolga Ciğerci’nin Gaziantepspor deplasmanında forma giyemeyecek olması sebebiyle Selçuk İnan’a partner aranıyor. Savunmada da bazı değişiklikler olacak.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Tudor’un orta sahanın merkezinde Josue veya De Jong’u kullanmayı düşündüğü öğrenildi. İki oyuncu arasındaki forma rekabeti ise üst düzeyde. Hırvat hocanın, savunması güçlü olan De Jong’u mu, yoksa daha teknik olan Josue’yi mi tercih edeceği merak konusu.

Son idmanda sakatlanan ve bir süre takımdan ayrı kalacak olan Yasin Öztekin’in yerine Garry Rodrigues görev yapacak. Sol bekte de Carole’ün dinlendirileceği ve deplasmana götürülmeyeceği, onun yerine de Martin Linnes’in bu pozisyonda oynayacağı bildirildi. Karabük’ten Cim Bom’a geldiğinde 3’lü savunma deneyen, ancak puan kayıpları ve baskılar sonucunda 4’lü savunmaya dönen Tudor, Gaziantep deplasmanında da bu sisteme devam edecek. Sabri, Ahmet, Hakan Balta ve Linnes kurgusuyla takımını sahaya sürmesi beklenen Hırvat hoca, bu isimlerle son idmanlarda yakından ilgilendi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0