Yakup Sekizkök: Skordaki fark rehavet getirdi

Galatasaray Odeabank'ın Spor Toto Basketbol Süper Ligi 30. hafta mücadelesinde Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 86-79 mağlup ettiği maçın ardından Ergin Ataman'ın cezası sebebiyle takımın başında yer alan yardımcı antrenör Yakup Sekizkök açıklamalarda bulundu. Sekizkök'ün maç hakkında görüşleri şu şekilde...

Maça çok istekli ve kararlı başladık. Maçın henüz başında önemli bir skor avantajı elde ettik fakat skorun verdiği rehavet ve kenardan gelen oyuncularımızın savunmaya verdiği katkı ilk 5 oyuncularımız gibi olmadı ve Büyükçekmece bize yaklaştı. Devre arasında da buna dikkat etmemiz gerektiği konusunda konuşmamıza rağmen oyun içinde bir rehavet oluştu ve oyuncularımız maalesef savunma sertliğini bıraktı ve bu hücum organizasyonlarından da kopmamıza neden oldu. Dördüncü çeyreğin son dakikalarında ise tecrübeli oyuncularımız gerekeni yaptılar ve bu maçtan galip ayrılmayı başardık. Şimdi play-off’taki rakibimizi bekleyeceğiz ve play-off hazırlıklarımıza devam edeceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0