Yeni hedef Kwadwo Asamoah!

Yeni sezona iddialı bir kadro ile giriş yapmaya hazırlanan Galatasaray, orta sahayı kuvvetlendirmek istiyor. Gamaspor'un haberine göre yeni hedef Kwadwo Asamoah. Felipe Melo’dan sonra dinamizmini kaybeden Galatasaray orta sahası, Asamoah transferiyle tekrar canlanabilir.

Sarı-kırmızılılar, Juventus forması giyen 28 yaşındaki Ganalı Kwadwo Asamoah için girişimlere başladı. Siyah-beyazlı kulüple 1 yıllık sözleşmesi daha bulunan Asamoah, bu sezon İtalya Serie A’da 17, Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 maçta görev yaptı. İlk 11’de fazla forma şansı bulamayan Ganalı orta saha, Juventus’un yeni sezon kadrosunda düşünülen isimlerden değil.İtalyan ekibi, Asamoah’ın sözleşmesinin 1 yıl sonra bitecek olmasından dolayı oyuncudan hem para kazanmaya çalışıyor hem de yıllık alacağından kurtulmaya. Juventus kulübüyle iyi ilişkileri olan Igor Tudor, Asamoah’ı Florya’ya getirmek istiyor. Sportif Direktör Cenk Ergün, Asamoah için görüşmeler yapacak. Sarı-kırmızılıların Juventus ile sıkı bir pazarlık yapacağı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0