Belhanda imza için geldi, o soruyu sordu!

Galatasaray'ın yeni transferi Faslı futbolcu Younes Belhanda İstanbul'a ayak bastı. Bir önceki gün Gomis'i karşılayan sarı-kırmızılı taraftarlar Belhanda'ya da büyük ilgi gösterdi. Belhanda İstanbul'a ayak basar basmaz taraftarların uzattığı Galatasaray atkısını boynuna astı. 

Fanatik gazetesinde yer alan haberde; Gomis'in imza töreni sırasında İstanbul'a gelen Belhanda'nın oldukça mutlu olduğu gözlendi. 300'e yakın Galatasaray taraftarı Belhanda'ya sevgi gösterisinde bulundu. Emniyet güçlerinin Belhanda'nın gelişinde önlemleri artırdığı gözlerden kaçmadı. Bu nedenle sarı-kırmızılı taraftarlar yeni transfere yaklaşamadı. Kendini karşılamaya gelen yüzlerce taraftar karşısında şaşkına dönen Belhanda kulüp yetkilisine "Maçtan çıkıp mı geldiler?" diye sordu. Belhanda ayrıca "Karşılamaya bu kadar taraftar geliyorsa maça kaç kişi geliyor?" ifadesini kullandı. 27 yaşındaki futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra 4 yıllık resmi sözleşmeye imza atacak. Belhanda'nın Galatasaraylı taraftarların söylediği marşlara eşlik etmesi ise gözlerden kaçmadı.








Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0