Belhanda restleşmesi..

Sabah Gazetesinin haberine göre Galatasaray’ın 3 milyon Euro’luk teklifini beğenmeyen Dinamo Kiev üç katını istedi. Ancak Belhanda’nın 1 yıl sonra serbest kalacak olması Galatasaray’ın elini güçlendiriyor.

Lukas Podolski’nin ayrılığının ardından Bruma’yı da satacak olan Galatasaray, bu oyuncuların eksikliğini giderecek ismi buldu: Younes Belhanda… Sarı-kırmızılılar Faslı orta saha oyuncusu Younes Belhanda ile 3 yıl için 7.5 milyon Euro’ya anlaştı ve sonra kulübü Dinamo Kiev’in kapısını çalıp, 3 milyon Euro önerdi. Ancak geçen sezonu Fransa’nın Nice takımında kiralık geçiren Belhanda için Kiev tok satıcı rolünü oynayınca, görüşmeler sonuçsuz kaldı. Ukrayna ekibi Belhanda için tam 9 milyon Euro isterken, bu rakamı abartılı bulan sarı-kırmızılılar beklemeye geçti. 

Galatasaraylı idareciler, Belhanda’nın Kiev ile sadece 1 yıllık sözleşmesi kalmasını koz olarak kullanmak istiyor. Kiev’in oyuncunun 1 yıl sonra bedava gitmesine izin vermeyeceğini düşünen Galatasaray cephesi, son olarak 5 milyon Euro’ya kadar çıkmaya karar verdi. Belhanda 2013 yılında Montpellier’de oynarken Fenerbahçe’den de teklif almış ancak Dinamo Kiev’e gitmeyi tercih etmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0