Chiriches için 2 milyon euro teklif!

Yeni sezonda kadrosuna büyük bir revizyona gidecek olan ve hemen hemen her bölgeye transfer takviyesi yapmaya hazırlanan Galatasaray, savunmaya ilk takviyesi için bir süredir görüşme gerçekleştirdiği Napoli'ye resmi teklifini iletti. İtalyan ajansların geçtiği bilgiye göre Napoli'nin tecrübeli savunmacısı Vlad Chiriches için 2 milyon euro önerildi.

Tutto Napoli sitesinin özel haberine göre; Galatasaray, teknik direktör Igor Tudor’un da talimatıyla Vlad Chiriches için Napoli’nin kapısını çaldı ve resmi teklifini iletti. Haberin içeriğinde Napoli başkanı De Laurentiis’in tecrübeli stoper için 5 milyon euro bonservis istediği ancak Galatasaray’ın 2 milyon euro’nun üzerine çıkmadığı belirtildi. Romanya Milli Takımı’nın kaptanlığını da yapan 27 yaşındaki Chiriches, bu sezon 16 maçta forma giyip 2 gol attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0