Ergin Ataman: Galatasaray sevgim ilelebet devam edecektir..

Galatasaray kulüp tarihinde bir ilke imza atarak 5 sezon üstüste baş antrenör olarak görevde kalan Ergin Ataman, geride bıraktığımız sezonun ardından sözleşmesinin tamamlanmasıyla birlikte kulüpten ayrılmıştı. Bütçe konusunda yaptığı açıklamayla dikkat çekmesinin yanı sıra yönetimin tepkisi alan Ergin Ataman, kişisel hesabından yaptığı açıklamayla 5 yıl boyunca Galatasaray'da çalışmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu dile getirirken, Galatasaraylılığının ilelebet devam edeceğini belirtti. Ergin Ataman'ın açıklamasının tamamı şu şekilde..
5 yıl boyunca her platformda Galatasaray'a hizmet etmek benim için onur oldu. Türkiye'de ve Avrupa'da kazanılan kupalar ve Galatasaray'ı Avrupa basketbolunun saygın bir takımı haline getirmek benim için büyük bir gururdu. Benim için en önemlisi ise Türkiye'de ve dünyada tüm gerçek Galatasaraylıların gönlünde oluşturduğu sevgi ve heyecan oldu. 10 gündür yollamış olduğunuz sevgi, takdir ve teşekkür mesajları beni fazlasıyla duygulandırdı. Artık profesyonel olarak Galatasaray'a hizmet etmeyecek olsam da, 50 yıldır olduğu gibi sizlerle aynı duygu içinde benim de Galatasaray sevgim ilelebet devam edecektir. Galatasaray çok büyük bir kulüp ve asla unutmayalım ki, büyük hedefler büyük vizyonlarla yakalanır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0