Ergin Ataman ile yollar ayrıldı

2012-2013 sezonundan beri Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın başında yer alan ve 23 yıl aradan sonra Galatasaray'a lig şampiyonluğu yaşatıp geçtiğimiz yıl da Eurocup şampiyonu yapan Ergin Ataman ile yollar ayrıldı.

Başarısız geçen sezonun ardından bir süredir kulislerde bu ayrılığın yaşanacağı konuşulurken resmi bir açıklama yapılmamıştı. Ancak Galatasaray yönetimi bugün yaptığı açıklama ile Ergin Ataman ile yolların ayrıldığını belirtip tecrübeli koça bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Ergin Ataman ise ayrılık ile ilgili mikropaylaşım sitesi twitter üzerinden "Samimi olmayan yerlerde ayrılıklar kaçınılmaz olur, ihanet ise en ağırıdır. Tüm samimiyeti ile 5 yıl boyunca destek olan herkese teşekkürler. Bu sabah yapılan görüşmede gerekirse bu sezon hiç ücret almadan da kalabileceğimi belirtmeme rağmen Can Topsakal istenmediğimi belirtti. Hakkınızı helal edin büyük Galatasaray taraftarı. Hataları ile sevapları ile 5 yıl geçirdik. Gerçekleri tarih yazar tarihi de biz yazdık." açıklamasını yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0