Erman Kunter: Yeni bir kadro kuracağız!

Galatasaray Odeabank'ta Ergin Ataman'dan boşalan koçluk görevine getirilen Erman Kunter, GS TV'de katıldığı programda yeni görevi ile ilgili ilk açıklamalarını yaptı. Bir süredir görüşmelerin sürdüğünü ancak bugün resmiyet kazandığını söyleyen Kunter, hedeflerin Galatasaray'da her zaman en yukarısı olduğunu söyledi. 

Kadrolarında çok sözleşmeli oyuncu olmadığını ve yeni bir kadro kuracaklarını söyleyen Kunter'in açıklamaları şu şekilde.

Benim açımdan çok sevinç ve gurur dolu bir gelişme. Galatasaray'ın beni seçmiş olması gurur verici. Çabuk gelişen bir süreç oldu. 2002-2003 sezonunda da Galatasaray'da çalışmıştım. 15 yıl aradan sonra geri dönüş oldu. Bugünden itibaren çalışmalarımıza başladık.

Geçen sezonki takımdan bazı önceliklerimiz olacak. Galatasaray'ın hedefleri en üst nokta. 3 tane kulvarda yarışacağız. Biri Türkiye Ligi. Burada hedef en yukarı gitmek. Önümüzdeki sene bugünlerde final maçında oynamak birinci hedefimiz. Eurocup'ta ise kazanılan kupanın devamını getirmek istiyoruz. Bir de Türkiye Kupası var. Bu camiada bundan aşağı hedef koymamız mümkün olamaz zaten

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0