Fernando Muslera alkış topladı!

Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz hafta İstanbul'da başlayan Galatasaray, ilk yurt dışını kampını da Slovakya'da gerçekleştirecek. Sezon sonunda milli takıma giden oyunculara diğer oyunculardan ekstra olarak 1 hafta izin veren Galatasaray'da tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera yaptıklarıyla teknik heyetin takdirini topladı.

Sabah gazetesindeki habere göre; milli takıma gittiği için bir hafta ekstra izin alan Uruguaylı kaleci Fernando Muslera önceki gün İstanbul'a döndü. Tatilde eski takım arkadaşı İspanyol Albert Riera ile bireysel çalışmalar yapan Uruguaylı kaleci profesyonelliği ile kulüp içinde herkesin takdirini kazandı. Teknik direktör Tudor dünkü programda sadece akşam 19.00'da tek idman koymasına rağmen, Muslera, sabah 09.00'da Florya'ya geldi ve tesiste tek başına salonda güç depoladı. Kaptan Selçuk İnan da dün idmanlara başladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0