Fernando Muslera: Burada olmaktan gurur duyuyorum..

Konyaspor karşısında Galatasaray formasıyla 200. lig maçına çıkan Fernando Muslera, karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Galatasaray forması giydiği için gururlu olduğunu belirten Uruguaylı file bekçisi, sezonun mini değerlendirmesini yaparken takımdan ayrılacak olan Lukas Podolski ve ayrılması gündemde olan Bruma hakkında da görüşlerini dile getirdi.

200. lig maçıma çıktığım için çok mutluyum. Burada olmaktan gurur duyuyorum. Umarım nice 200 maçlara çıkma şansı bulurum. Bu sezona gelecek olursak; aldığımız sonuçlar istenildiği değildi. Bu sezon yaşananları bir kenara bırakmalıyız. Tatilimizden sonra UEFA Avrupa Ligi'ne odaklanacağız, gelecek sezona hazırlanacağız.

Galatasaray'dan bir efsane geçti. Lukas bir dünya şampiyonuydu. İyi bir futbolcu iyi de de bir karaktere sahip. Sadece Türkiye'de değil tüm dünya tarafından sevilen ve tanının bir oyuncuydu. Bruma için de çıkan haberler var. İlerleyen günlerde göreceğiz. Bakalım tercihini nereden yana kullanacak

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0