Galatasaray Odeabank'ta transfer çalışmaları başladı

Başarısız geçen bir sezonun ardından koç değişikliğine giderek Ergin Ataman'ın yerine takımın başına Erman Kunter'i getiren Galatasaray Odeabank, yeni antrenörü ile birlikte transfer çalışmalarına da başladı.

Kadrosunda Ege Arar ve Göksenin Köksal dışında sözleşmeli oyuncusu bulunmayan Galatasaray Odebank, ilk olarak Erman Kunter'in Le Mans takımından eski öğrencilerine yöneldi. Sportando sitesinin haberine göre 34 yaşındaki Fransız forvet Mickael Gelabale ile anlaşmaya çok yakın olan Sarı-Kırmızılılar, Ajansspor'un haberine göre ise geçtiğimiz sezonu Le Mans'ta geçiren uzun forvet Ryan Pearson'ı kadrosuna katmak istiyor. 

Pivot pozisyonu için ise yine Ajansspor sitesinin haberine göre Galatasaray Odeabank eski oyuncusu Patric Young'la ilgileniyor. Olympiacos'la sözleşme yenilemeyen ancak sakatlığı sebebiyle ameliyat olacak Amerikalı pivota ameliyat sonrasındaki durumuna göre teklif yapılacak.

Sarı kırmızılılar ayrıca iç transferde Sinan Güler ve Vladimir Micov ile anlaşma zemini aramasına rağmen basında çıkan haberlere göre bu görüşmelerden olumlu sonuç alamadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0