Gomis ve Belhanda aslan oluyor..

Galatasaray'da transfer konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. beIN Sports’un haberine göre Belhanda ve Gomis aslan oluyor. Daha önce Belhanda ile anlaşan Galatasaray, oyuncunun bonservisi konusunda Dinamo Kiev ile de anlaşma sağladı. Bonservis bedelinin yaklaşık 7,5 milyon Euro olduğu kaydedildi. 27 yaşındaki Faslı yıldızın hafta sonu İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Galatasaray'da bir diğer flaş gelişme ise Gomis konusunda yaşandı. Galatasaray hem oyuncu ile hem de kulübü Swansea ile anlaştı. Sportif Direktör Cenk Ergün ve kulüp doktoru Yener İnce dün Paris'e gitti ve 31 yaşındaki golcüyü Paris'te detaylı bir sağlık kontrolünden geçirdi. Galatasaray, sağlık raporunda bir sorun çıkmazsa Gomis'e imzayı attıracak. İki transferin de bu hafta içerisinde art arda açıklanması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0