Igor Tudor yönetime raporu verdi, operasyon başladı!

Süper Lig'de istediği başarı grafiğini yakalayamayan Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un yönetime verdiği rapor doğrultusunda gönderilmesi planlanan isimler belli oluyor. Geçen sezon kadrosunda 40'ın üzerinde oyuncu bulunduran sarı-kırmızılılar, birçok oyuncusuna hiç oynatmadan astronomik maaşlar ödemişti. Bu mali yükün kulübe getirdiği zorlukları en aza indirmeyi planlayan yönetim gönderilecek oyuncuları da belirliyor.

Süper Lig'in yayıncı kurulu beIN Sports'un haberine göre; Sarı-kırmızılıların alt yapısından yetişen ve yıllardır formasını giyen  Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesinin yenilenmeyeceği yönetim kanadından sızan haberler arasında yer alıyor.

Sarı-kırmızılı ekipte ayrıca 2013 yılında Fransa'nın Lille ekibinden sarı-kırmızılılara transfer olan Aurelien Chedjou da sözleşmesi sona eren futbolculardan biri olurken, tecrübeli savunmacının sözleşmesinin yenilenmeyeceği kendisine tebliğ edildi. Kamerunlu savunma oyuncusunun Medipol Başakşehir ile sözleşme imzalaması beklenirken; geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık geçiren Portekizli hücum oyuncusu Josue'nin de bonservisi alınmayacak. Alt yapıdan yetişen ve bu seneyi başka takımlarda kiralık olarak geçiren Birhan Vatansever ve Berk İsmail Ünsal'ın da sözleşmesinin süresi bitti. Yedeğe düşen isimlerden Hakan Balta konusundaysa karar teknik direktör Tudor'un olacak. Hırvat teknik adamın tecrübeli savunmacıya kamp döneminde şans vermesi bekleniyor.

Pedro Cavanda, Nigel de Jong ve Endoğan Adili ile de yollar ayrılacak. Forma bulamayan Eray İşcan ve Koray Günter'in durumu belirsizliğini korurken, genç savunmacının düzenli olarak forma giyeceği bir takıma kiralanması gündemdeki yerini koruyor. Ayrılmak isteyen Sinan Gümüş ise maaşında düzeltme yapılarak ikna edilmeye çalışılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0