Işıl Alben Avrupa Şampiyonası'nı değerlendirdi

EuroBasket Women 2017 öncesi A Milli Kadın Basketbol Takımı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda basın mensupları ile bir araya geldi. Galatasaray Kadın Basketbol Takım Kaptanı Işıl Alben de GSTV'den Merve Ergü'nün sorularını yanıtladı. Işıl'ın açıklamaları şu şekilde:

Avrupa Şampiyonası'na kısa bir zaman var. Bu kısa zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Önümüzde oynayacağımız iki hazırlık maçımız kaldı. En verimli şekilde geçirip, hatalarımızı tekrarlamadan Avrupa Şampiyonası'na en iyi şekilde gitmek istiyoruz.

Geçen senelerde göre daha iyi bir grup çektik diyebilirim. Diğer takımlara baktığımız zaman Slovakya iyi oynarsak kolay geçebileceğimiz bir ekip. Turnuvaların ilk günleri daha zorlu olur. Bu nedenle Slovakya maçının bizim için bir şans olduğunu düşünüyorum. Milli takımda bir jenerasyon değişikliği de oluyor. Bu nedenle tecrübe eksikliğimiz var. Gençliğin verdiği enerjiyle bunu kapatmayı düşünüyoruz. Her şey istediğimiz gibi giderse madalya ile döneceğimize inanıyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0