Kiralık oyuncularımız ne yaptı?

Galatasaray sezon başında Emrah Başsan, Volkan Pala, Oğuzhan Kayar, Salih Dursun, Tarık Çamdal, Ryan Donk ve İsmail Çipe'yi kiralık olarak gönderdi. Bu 8 futbolcunun kiralık olarak gittikleri kulüplerde ne yaptıklarına bu yazımızda bakacağız. 

EMRAH BAŞSAN
Geçen sezon başında Antalyaspor'dan bedelsiz olarak transfer edilen Emrah Başsan, resmi maçlarda Galatasaray formasını giyemeden Rizespor'a kiralandı. Rizespor ile lig ve kupada 14 resmi maça çıkan Emrah, bu karşılaşmalarda 2 gol - 1 asist yaptı. Rizespor beklentilerin altında kalan Emrah'ın kiralık sözleşmesini Ocak ayında feshetti. Bunun üzerine kulübümüz Emrah'ı, Hollanda 2.lig ekibi Fortuna Sittard'a kiralandı. Fortuna Sittard forması ile toplam 15 resmi maça çıkan Emrah, 7 gol atıp - 3 asist yaptı. Sezonun bitmesiyle beraber kiralık sözleşmesi sona eren Emrah, takımımıza geri dönecek.

VOLKAN PALA
2015-16 sezonunda zaman zaman forma şansı bulan Volkan, sezon başında sözleşmesi uzatılarak Rizespor'a kiralandı. Rizespor'da yalnızca 1 resmi maçta 4 dakika süre şansı bulan Volkan'ın kiralık sözleşmesi Ocak ayında feshedildi. Ocak ayında 2.Lig Kırmızı grup ekibi olan İnegölspor'a kiralandı. İnegölspor formasıyla toplam 9 resmi maça çıkan Volkan, 9 maçta 1 gol attı. İnegölspor ile  kiralık sözleşmesi sona eren 20 yaşındaki Volkan, takımımıza geri dönecek.

OĞUZHAN KAYAR
2013-14 sezonun devre arasında Manisaspor'dan transfer edilen ve o sezondan sonra sürekli kiralanan Oğuzhan, sezonu 2.Lig Kırmızı grup ekibi olan Aydınspor'da geçirdi. Aydınspor forması ile 39 resmi maçta görev alan Oğuzhan, bu karşılaşmalarda toplam 4 gol attı. 22 yaşındaki Oğuzhan sezonun bitmesiyle takımımıza dönecek isimlerden.

SALİH DURSUN
2013-14 sezonun devre arasında Kayserispor'dan transfer edilen, sezon sonunda Olcan Adın transferine karşılık 2 sezon Trabzonspor'a kiralanan Salih Dursun, Ocak ayında Antalyaspor'a kiralandı. Salih Dursun Antalyaspor forması ile toplam 16 resmi maça çıktı. Salih bu karşılaşmalarda gol ve asist yapamadı. Antalyaspor isterse 15 Haziran tarihine kadar 250.000TL ödeyerek Salih Dursun'un bonservisini alabilir. 

TARIK ÇAMDAL
Galatasaray formasıyla beklenenin çok altında kalan Tarık Çamdal, sezon başında geldiği kulüp olan Eskişehirspor'a kiralandı. TFF 1.Lig'de mücadele eden Eskişehirspor ile toplam 28 resmi maça çıkan Tarık, bu karşılaşmalarda 2 asist yaptı. Kiralık sözleşmesi sona eren Tarık Çamdal, takımımıza geri dönecek.

UMUT GÜNDOĞAN
Galatasaray'a geldiği sezondan sonra neredeyse her sezon bir kulübe kiralanan Umut Gündoğan, Ocak ayında TFF 1.Lig ekibi olan Manisaspor'a kiralandı. Manisaspor'da 17 resmi maça çıkan Umut, bu karşılaşmalarda 1 gol atıp, 3 asist yaptı. Sezonun bitmesiyle beraber Manisaspor'la kiralık sözleşmesi sona eren Umut Gündoğan takıma geri dönecek olan isimlerden.

RYAN DONK
Geçen sezon devre arasında sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmasına rağmen Dursun Özbek yönetiminin 2,5 milyon euro vererek Kasımpaşa'dan transfer ettiği Ryan Donk, sezon başında İspanya ekibi Real Betis'e kiralandı. Ryan Donk Betis formasıyla 18 resmi maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda gol atamayan Donk, 1 asist yaptı. Donk, Real Betis formasıyla 20 karşılaşmada 45 dakika forma giyseydi 1,5 milyon euro bedelle Real Betis'e transfer olacaktı ancak bunu başaramayınca sezonun bitimiyle beraber takımımıza geri dönecek. 

İSMAİL ÇİPE
Takımımızın altyapısından çıkan 22 yaşındaki İsmail Çipe, sezon başında 2.Lig Kırmızı grup ekibi olan Bugsaşspor'a kiralandı. Bugsaşspor formasıyla 8 resmi maçta forma şansı bulan İsmail, bu karşılaşmalarda kalesinde 13 gol gördü. İsmail Çipe forma şansı bulduğu sekiz karşılaşmanın ikisinde ise kalesini gole kapatmayı başardı. Kiralık sözleşmesi sona eren İsmail Çipe takımımıza geri dönecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0