Maicon için yapılan teklifin detayları belli oldu!

Savunmanın ortasına önemli bir takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray artık geri sayıma başladı. Brezilya'nın Sao Paolo takımında forma giyen Maicon ile her konuda anlaşan ve kulübüyle bonservis pazarlığını sürdüren Galatasaraylı yetkililerin yaptığı teklifin detayları da belli oldu.

NTV Spor'un haberine göre; Maicon'a imza attırmaya çok yakın olan Galatasaray'ın, tecrübeli savunma oyuncusu için 7 milyon euro bonservis ve 1 milyon euro bonus olmak üzere toplamda 8 milyon euroluk bir teklif yaptığı öğrenildi. Maicon'un bonservisi için ilk olarak 3.5 milyon euro ücretin peşin ödeneceği, kalan 3.5 milyon euro'luk bedelin ise 1 yıl içerisinde ödeneceği belirtilirken; Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi bonusu olarak 250bin euro, 25 maçta forma giymesi halinde 250bin euro, 50 maçta forma giymesi halinde 250bin euro olmak üzere toplamda 1 milyon euro değerinde bonus maddesi yer alıyor.

Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu ile 5 yıllık sözleşme imzalaması beklenirken, Maicon'a yıllık 2.4 milyon euro ücret ödenecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0