Maicon veda etti!

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray transferde geri sayıma geçti. Brezilyalı savunma oyuncusu Maicon Pereira ile her konuda anlaşma sağlayan Galatasaray, imza için hafta sonu oyuncuyu İstanbul'a getirmeye hazırlanırken Maicon kişisel hesabından Sao Paulo'ya teşekkür mesajı yayınladı.

Brezilyalı savunmacı kişisel hesabından yaptığı paylaşımda "Bana Brezilya'da harika bir takımda oynama fırsatı veren Sao Paulo'ya teşekkür etmek istiyorum. Bu formayla 1.5 yıl mücadele ettim ve elimden gelenin en iyisini verdiğim için başım dik ayrılıyorum. Bana olan destekleri için milyonlarca Sao Paulo taraftarına teşekkür ederim. Eleştiriler ve övgüler için de teşekkürler. Sao Paulo her zaman kalbimde yer alacak." ifadelerine yer vererek transferi açıklamış oldu.

Galatasaray'ın bugün Maicon transferi için KAP'a açıklama yapması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0