Mario Pasalic için Tudor devreye girdi..

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen ve bunun çalışmalarını sürdüren Galatasaray, orta sahaya en az 2 takviye yapmaya hazırlanıyor. Kadrosunun yaş ortalamasını düşürmeye hazırlanan Galatasaray'da transfer listesinde yer alan isimlerden birisi de Chelsea'nin genç oyuncusu Mario Pasalic. Hırvat oyuncu için teknik direktör Igor Tudor devreye girdi ve İngiliz devinin antrenörü Antonio Conte ile telefonda görüştü.

Milliyet Gazetesi’nden Nevzat Dindar’ın haberine göre; Tudor, Juventus’taki eski takım arkadaşı olan Conte’yi arayarak bu transferde kendilerine yardımcı olmasını istedi. İtalyan futbol adamı, İngiliz kulübünün bu futbolcuyu Galatasaray’a satması için aracılık edeceği sözünü verdi. Geçen sezonu Milan’da kiralık olarak geçiren 22 yaşındaki oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Chelsea, bir sene sonra serbest kalacak olan Pasalic’i satma kararı almıştı.

ANLAŞMA AN MESELESİ
Tudor’un Conte’yi aramasının ardından İngilizler, Hırvat futbolcunun satışında önceliği Galatasaray’a tanıma kararı aldı. Son 3 sezonu İspanya’da Elche, Fransa’da Monaco ve İtalya’da Milan takımlarında kiralık olarak geçiren Pasalic’in, Chelsea ile sözleşmesi gelecek sezon sona eriyor. Galatasaray genç yetenek için 2.5 milyon euro gözden çıkarmış durumda. Chelsea ile anlaşmanın an meselesi olduğu bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0