Orta saha için iki iddia!

Transfer döneminde büyük oynamak isteyen ve bunun içinde çalışmalarına devam eden Galatasaray, yoğunluk verdiği forvet transferinin ardından orta saha mevkisi içinde mesai harcamaya başladı. Bu pozisyon için iki farklı ülkeden iki isim ise ön planda..

JURAJ KUCKA
Milliyet Gazetesi’nde yer alan habere göre adı Trabzonspor ile de anılan Juraj Kucka‘nın transferi için Galatasaray büyük aşama kaydetti. Milan forması giyen 30 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşma sağlandı. İş Milan ile yapılacak görüşmelere kaldı. Slovak oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralanması için sportif direktör Cenk Ergün‘ün çalışmalar yürüttüğü öne sürüldü.

GIANELLI IMBULA
Stoke City‘de forma giyen Giannelli Imbula‘yı transfer etmek isteyen Galatasaray, bu oyuncu ile yaptığı girişimlerde olumlu sonuç aldı. Milliyet Gazetesi’nde yer alan haberde Stoke City’nin 24 milyon Euro’ya transfer ettiği orta saha oyuncusunu kiralamaya sıcak baktığı Galatasaray’ın bu transfer için kısa sürede resmi açıklamayı yapabileceği ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0