Orta sahaya yeni aday William Vainqueur..

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya başlayan Galatasaray hücum hattına Bafetimbi Gomis, savunmaya da Vlad Chiriches'i kadrosuna katmak için var gücüyle çabalarken; orta sahanı merkezine de takviye yapmak istiyor. Teknik direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda Nigel de Jong ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'ın gündeminde bonservisi Roma'da bulunan ve geçtiğimiz sezon Marsilya'da kiralık olarak forma giyen William Vainqueur var.

Fanatik gazetesinin haberine göre; geçen sezon Gomis gibi kiralık olarak Marsilya’da forma giyen 28 yaşındaki Fransız futbolcu, istikrarlı bir görüntü sergiledi ve 29 maça çıktı. Bonservisi Roma’da olan ve 1 yıllık sözleşmesi kalan Vainqueur, İtalyan ekibinin gelecek planları arasında yer almıyor. Galatasaray  yönetimi cazip bir bonservis bedeliyle bu oyuncuyu takıma kazandırmak istiyor.

MENAJERİNE SÖYLEDİ
Ancak transferdeki kilit nokta De Jong. Yıllık garanti ücreti 2.5 milyon Euro olan Hollandalı futbolcu gönderilirse, William Vainqueur gelecek. Daha önce adı Ajax ile anılan tecrübeli futbolcunun durumu yakından takip ediliyor. Yönetim, De Jong’un menacerinden de oyuncusuna kulüp bulmasını istedi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0