Ryan Donk'a talip var!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam eden Galatasaray bir yandan da kadroda düşünmediği oyuncularına teklif bekliyor. Gelecek sezon teknik direktör Igor Tudor'un planlarında yer almayan isimlerden Ryan Donk için sürpriz bir talip çıktı!

DHA'nın haberine göre; Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe yabancı transferinde de harekete geçerken, rotayı Galatasaray'a çevirdi. Yönetimin sarı kırmızılı ekipte bir türlü beklentileri karşılayamayan ve ismi gönderilecek oyuncular arasında yer alan Ryan Donk'u listeye aldığı kaydedildi. Galatasaray'la yeni sezon hazırlıklarına başlayan Hollandalı orta saha oyuncusuna teknik direktör Igor Tudor'un sıcak bakmadığı, mali konularda anlaşma sağlanması halinde Göztepe'nin Donk'u alabileceği ifade edildi.

Kasımpaşa'dan 2015-16 sezonunun devre arasında sarı-kırmızılı kulübe gelen Donk, geçen sezon İspanyol temsilcisi Real Betis'e kiralandı. Galatasaray'la 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Donk'un yıllık ücretinin 1 milyon 500 bin Euro olduğu ifade edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0