Saso Filipovski'de sorun

Yeni sezonda Ergin Ataman ile yola devam etmek istemeyen Galatasaray Odeabank, takımın başına Banvit'in koçu Saso Filipovski'yi geçirmek için görüşmelere başlamıştı. Ajansspor'dan Eyüp Yıldız'ın özel haberine göre; Sloven koç Filipovski Banvit'le devam eden sözleşmesinin tazminatının bir kısmını kendi cebinden karşılamayı bile göze almasına rağmen son yapılan görüşmede Galatasaray kulübü tazminatla ilgili bütün yükü Filipovski'nin karşılamasını istemesi üzerine görüşmeler olumsuz sonuçlandı. Filipovski bu teklifi kabul etmeyerek masadan kalktı.

Galatasaray yöneticileri ve Saso Filipovski'nin bir kez daha görüşmeleri bekleniyor, hala anlaşma ihtimali olsada şuan için anlaşma çıkmaza girmiş durumda. Galatasaray kulübü B planı olarak Oktay Mahmuti isimini cebinde tutuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0