Stoper transferi için efsane yardım!

Gelecek sezon kadroda önemli bir revizyona gitmeye hazırlanan Galatasaray'da savunmanın merkezi için camia seferberlik ilan etmiş durumda.. Napoli'de forma giyen Vlad Chiriches ve Sao Paulo'da forma giyen Maicon Pereira için bir süredir temaslarını sürdüren Galatasaray iki efsanesinden transferde yardımcı olmalarını istedi. Rumen oyuncu için Popescu, Brezilyalı oyuncu içinse Taffarel devreye girecek!

Savunmada geride bıraktığımız sezonda büyük sıkıntı çeken Galatasaray’da teknik direktör İgor Tudor’un birinci önceliklerinden biri de, bu bölgede artık sorun yaşamamak. Stoperde geniş bir revizyon yapmakta kararlı olan Sarı-Kırmızılılar’ın listesinde, Napoli’den Vlad Chiriches, Sao Paulo’dan Maicon Pereira, Sassuolo’dan Francesco Acerbi, Milan’dan Eduardo Zapata ve Sunderland’den Papy Djilobodji yer alıyordu.

Tudor ve ekibinin, yönetimle yaptığı görüşmelerin ardından iki isim üzerinde yoğunlaşılmasına karar verildi. Önceliğin Chiriches ve Maicon’dan yana kullanıldığı bildirilirken, bu iki oyuncu için de Galatasaray’ın iki efsanesinin devreye girdiği belirtildi. Rumen Chiriches konusunda Gheorghe Popescu, Brezilyalı Maicon için de Claudio Taffarel devreye girdi.

Söz konusu oyuncular için yönetime güvence veren Popescu ile Taffarel’in, bu futbolcuları ikna etme yolunda başrolü oynayacakları vurgulandı. Her iki stoperi de kadrosunda görmek isteyen Cim Bom, Maicon konusunda Sao Paulo’dan 8 milyon Euro’luk bonservis bedelini 5 milyon Euro’lara indirmesini bekliyor. Chiriches’in transferiyle ilgili olarak da kiralık formülü devreye sokulmuş durumda. Aslan’ın transferden sorumlu olan kurmaylarının, Brezilya ve İtalya hattında gidip geldikleri, pazarlıkların tüm hızıyla sürdüğü belirtildi.                

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0