Vlad Chiriches'te sona doğru..

Teknik direktör Igor Tudor’un takımda görmeyi çok istediği Vlad Chiriches konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Napoli kulübüne yakın haber kaynakları, Galatasaray’ın bu transferde ciddi aşama kaydettiği ve mutlu sona çok yaklaştığını duyurdu. 

Radio KissKiss ve internet sitesi calcionapoli24.it’ye göre; 27 yaşındaki Rumen stoperin bonservisi 5 milyon Euro’dan fazla değil. Galatasaray’ın da oyuncuyu 3 yıllık sözleşme ve yıllık 2 milyon Euro karşılığında ikna ettiği belirtildi. Bonuslarla birlikte bu rakamın 2.5 milyon Euro’ya ulaştığının altı çizildi.

DÜZENLİ OYNAMAK İSTİYOR
1.84 boyundaki milli futbolcu, 2015’te 7 milyon Euro karşılığında Totttenham’dan Napoli’ye transfer olmuştu. Savaşçı özelliği ile dikkat çeken Chiriches, geçen sezon Serie A’da 14 maça çıktı, 2 de gol attı. Başarılı futbolcu düzenli oynayabileyeceği bir takıma gitmek istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0