Wesley Sneijder'a talip var..

Galatasaray'la bir yıl daha sözleşmesi bulunan Wesley Sneijder'in, takımda kalıp kalmayacağı henüz belli değil. Yıldız oyuncunun menajeri dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelirken, transfer dedikodularına İtalyan medyasından bir haber daha eklendi. Hollandalı oyuncuya, Bologna'nın talip olduğu öne sürüldü.

Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers'in bugün Galatasaray yönetimiyle bir araya gelip, nasıl bir yol haritası çizileceğine dair görüş alışverişinde bulunması bekleniyor. Teknik direktör Igor Tudor'un takımda kalmasına sıcak bakmadığı Sneijder'le ilgili transfer iddiaları da gelmeye başladı.

İtalya'nın Tuttosport gazetesi; bir dönem Inter forması giyen ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Wesley Sneijder'i, Bologna'nın transfer etmek istediğini öne sürdü. Daha önce Galatasaray'dan Blerim Dzemaili'yi kadrosuna katan Bologna, Sneijder için yakın zamanda harekete geçeceği belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0