Abdi İpekçi boş kaldı..

Bir önceki sezon nispeten daha düşük bir bütçeyle yola çıkan ancak elde ettiği EuroCup şampiyonluğunun ardından taraftarı ile kenetlenen Galatasaray Odeabank, geride bıraktığımız 2016-17 sezonunda ise aynı bütünleşmeyi sağlayamadı.

Geçtiğimiz günlerde Basketbol Süper Ligi tarafından açıklanan seyirci sayılarına göre temsilcimiz, 2 maçının seyircisiz oynandığı sezonda maç başına ortalama 3.563 seyirci ile bu alanda Fenerbahçe ve Pınar Karşıyaka'nın ardından 3. sırada olsa bile salon doluluk oranında %31.5'lik yüzde ile son sıralarda yer aldı. 

Abdi İpekçi Arena, 11.300 kişilik kapasitesi ile ligin en büyük ikinci salonu olduğu için Galatasaray Odeabank'ın toplam seyirci sırasında üst sıralarda yer alsa bile doluluk oranında alt sıralarda yer alması algı açısından kabul edilebilir. Ancak 25 milyonluk taraftar potansiyeli ile Galatasaray'ın mutlaka salonunu daha çok doldurması gerekiyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0