Cavanda ve Nigel de Jong görüşme odasına!

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye çalışan Galatasaray aynı zamanda teknik direktör Igor Tudor'un takımda düşünmediği isimleri elden çıkartmaya çalışıyor. Wesley Sneijder'in ardından iki futbolcu ile daha yollarını ayırmaya hazırlanan takımımızda kadro dışı bırakılan Nigel de Jong ve Pedro Cavanda görüşmeye davet edilecek.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaraylı yöneticiler, geçtiğimiz hafta sonunda Wesley Sneijder ile yaptığı fesih anlaşmasını iki futbolcuya karşı emsal olarak kullanacak. Kadroda düşünülmeyen Nigel de Jong ve Pedro Cavanda ile görüşen yöneticiler, iki oyuncuya da “Geçen sezondan kalan alacaklarınızı ödeyelim. Bonservisinizi bedelsiz olarak size verelim.” teklifini yapacak. 1 yıllık kontratı bulunan De Jong ve 2 yıllık kontratı kalan Cavanda bu teklifi kabul ederse, iki futbolcunun da tüm alacakları ödenip - karşılıklı olarak sözleşmeleri feshedilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0