Cenk Ergün fikstürü yorumladı..

2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu fikstür çekimine Galatasaray Spor Kulübü adına sportif direktör Cenk Ergün katıldı. Fikstür çekiminin ardından Galatasaray TV'e açıklamalarda bulunan Cenk Ergün sezon içerisinde her maçı ayrı bir şekilde düşünerek hazırlanacaklarını ve şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını belirtti. Ergün'ün açıklamalarının tamamı şu şekilde..
Lige Kayserispor maçı ile başlayacağız ama öncesinde sahamızda Avrupa maçı olacak. Oynayacağımız ilk tur için ciddi bir rakip, tabii bu mazeret değil; oradan avantajlı skorla dönüp burada turu geçmemiz lazım. Umarım Avrupa ve Türkiye Kupası trafiği arasında her güzide rakibimizi yenerek şampiyon oluruz. Bu bir kura, sonuçta her takımla oynuyoruz. Bu fikstürü, Avrupa ve Türkiye Kupası fikstürüne göre de incelemek lazım. Konsantrasyonumuzu her maç sağlayıp, şampiyon olmak istiyoruz. 
Derbiler bu ligin keyfi, bu sezon ilk derbiyi kendi sahamızda oynayacağız ama dediğim gibi her rakibimizi içeride ve dışarıda yenip şampiyon olmak istiyoruz. Her maça mazeret olmadan galibiyet parolasıyla çıkacağız. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0