Fernando'nun transferi bitmek üzere..

UEFA Avrupa Ligi'nden elenerek büyük bir şok yaşayan Galatasaray, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ederken yönetim yıldız transferleri kısa sürede açıklayarak Östersunds serisi sonrasında kaybettiği desteğini geri kazanmak istiyor. Galatasaraylı yöneticilerin uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Fernando ile büyük ölçüde anlaştığı iddia ediliyor.

İngiliz basınında başta DailyStar olmak üzere çıkan haberlere göre; Galatasaray tecrübeli orta saha oyuncusu Fernando'nun bonservisi için Manchester City kulübüne 8 milyon euro civarında bir ücret ödeyeceği yazıldı. Haberin detayında Fernando'nun haftalık 80bin sterlin ücret alacağı ve sözleşmenin 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık olacağı ifade edildi. Teknik direktör Guardiola'nın gelecek sezon kadroda düşünmediği ve ABD kampına götürmediği 29 yaşındaki Fernando'nun sözleşme teklifini kabul ettiği ve Galatasaray'a gitmeye hazır olduğu belirtilirken, yıldız oyuncuyla Valencia ve Newcastle United'ın da ilgilendiği aktarıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0