Forma numaraları değişti..

Yeni sezon öncesi çalışmalarını Slovakya'da sürdüren ve kadrosunu güçlendirmeye çalışan Galatasaray'da yeni transferlerin numaraları belli olmaya başlarken, takımda kalan bazı isimler gelecek sezon giyeceği forma numaralarını değiştirdi.

Sao Paulo'dan transfer edilen Maicon gelecek sezon 3 numaralı formayı giyerken, Swansea'den tranfser edilen yıldız golcü Bafetimbi Gomis yeni sezonda 18 numarayı giyecek. Dinamo Kiev'den bonservisi alınan Faslı oyuncu Younes Belhanda'nın ise yeni sezondaki forma numarası belli değil. Yıldız oyuncunun önümüzdeki günlerde Wesley Sneijder hakkında yaşanacak gelişmeleri takip ettiği ve Hollandalı maestronun ayrılması halinde 10 numarayı alması bekleniyor.

Savunma rotasyonunda yer alacak olan Ahmet Çalık gelecek sezon 5 numarayı giyerken, orta sahanın önemli isimlerinden Tolga Ciğerci yeni sezonda 6 numarayı giyecek. Takımda kalıp - kalmayacağı yönünde sezon sonundan itibaren bir çok haberin yer aldığı Sinan Gümüş ise gelecek sene 11 numaralı formayı giyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0