İlk beraberlik..

Sezon öncesi ikinci yurt dışı kampı için Avusturya'ya giden Galatasaray, yeni sezon öncesi hazırlık karşılaşmasında Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor ile karşılaştı. Rakibi karşısında Garry Rodrigues'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Igor Tudor'un öğrencileri, karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Akhisar Belediyespor karşısında sahaya Fernando Muslera - Mariano, Maicon, Serdar, Linnes - Selçuk, Donk, Belhanda - Sinan, Rodrigues ve Gomis onbiriyle çıkan Galatasaray, karşılaşmanın 19.dakikasında Belhanda'nın savunmanın arkasına bıraktığı pas sonrasında Garry Rodrigues'in kalecinin üzerinden aşırtma vuruşuyla karşılaşmada 1-0 öne geçti. İkinci yarının başında Soner, Akhisar'a eşitliği getiren golü kaydetti. Az sayıda taraftarın takip ettiği ve canlı yayının olmadığı karşılaşmada başka gol olmayınca, Galatasaray yeni sezon öncesi hazırlık etabında oynadığı 4. hazırlık maçında ilk beraberliğini almış oldu.

Akhisar Belediyesi karşısında hemen hemen tüm oyuncularına şans veren Igor Tudor'un savunmanın solunda Martin Linnes'i ısrarla denemesi dikkat çekti. Hırvat teknik adam geçtiğimiz gün oynanılan Eskişehirspor karşılaşmasının ardından bu karşılaşmada da Norveçli savunmacıyı sol bek pozisyonunda değerlendirirken, Lionel Carole'un performansının yetersizliği bu bölgeye takviye yapılmasının söz konusu olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Avusturya'da kamp çalışmalarını sürdüren Galatasaray, beşinci hazırlık maçında 5 Ağustos günü Hertha Berlin ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0