Igor Tudor elenmenin stresini havuzda attı..

Galatasaray, ilk kez Temmuz’da Avrupa’ya veda etti, taraftar adeta çileden çıktı. Fanatik gazetesinde yer alan habere ve görüntülere bakılırsa, kısa sürede tarih yazan (!) teknik direktör Tudor ise pek de üzülmüşe benzemiyor. Maçın ardından oyunculara izin veren Hırvat teknik adam, tarihi başarısızlığın ardından kendisi de havuz başına attı. Gün boyunca keyfi yerindeydi, yakınındakilerle zaman geçirdi ve içkisini yudumladı. Tudor'a eşlik edenler arasında Ayhan Akman da vardı.

Çok değil, daha 1 gece önce Galatasaray tarihi hezimetlerinden birini yaşamış, kupasını kaldırdığı UEFA’ya tarihinde ilk kez Temmuz’da veda etmişti. Kaybettiği takım ise, kulüp tarihinde ilk kez Avrupa Kupası maçına çıkan İsveç temsilcisi Östersunds.. Stattaki 10binlerin de, evdeki milyonların da huzuru sezon başlamadan kaçtı. Peki, yaşanan bu skandalın baş aktörlerinden olan Tudor ne mi yapıyordu dersiniz! Maçtan hemen sonra basın mensuplarıyla atışan, istifa sorularını savuşturan Hırvat hoca, dün hayatına kaldığı yerden, hiçbir şey olmamış gibi devam etti.

HAVUZ KEYFİ
Yer, İstanbul’un ünlü bir oteli... Tudor, ailesi ve en yakın çalışma arkadaşı Ayhan Akman, havuz başında. Zafer kutlamalarına alışkın Galatasaraylılar bu kez Avrupa’da yaşanan hezimeti kutlayan bir hocayla karşı karşıya.. Bu fotoğrafların açıklaması olarak konunun muhattapları bugün büyük ihtimalle “Toplantı yapıyorduk” diyeceklerdir ancak zaten taraftar gözünde kredisini çoktan sıfırlamış ‘eser sahiplerinin’ yapacağı hiçbir savunmanın da fazla etki edeceğini söylemek hayalcilik olur.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0