Imbula transfer için izin istedi!

Galatasaray'ın merkez orta saha için transfer listesinin ilk sırasında yer alan Fransız orta saha oyuncusu Giannelli Imbula yeni sezonda Galatasaray'da oynamak için Stoke City teknik direktörü Mark Hughes ile görüştü. 25 yaşındaki oyuncu düzenli olarak forma giymek istediğini ve Galatasaray'a transfer olmak istediğini belirtirken, İngiliz ekibinin bu transfere onay vermesini istedi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; geçen yıl Mark Hughes'un sadece 12 Premier Lig maçında şans verdiği Imbula, Galli teknik adam ile görüşüp "Düzenli olarak forma giyip yeniden performansımı üst noktaya taşıyacağım bir kulübe gitmek istiyorum. Galatasaray beni istiyor, bana güveniyor ve inanıyor. Galatasaray benim için doğru bir tercih olacak." ifadesini kullanarak İngiliz ekibinin de bu transfere onay vermesini talep etti.

İZİN BEKLENİYOR
Galatasaray'ın 1 yıllık kiralama teklifi olarak 1.3 milyon Euro önerdiği Imbula için İngiliz kulübü Stoke City onay verirse bu transfer gerçekleşecek. Sarı kırmızılıların futbolcuyla ise yıllık 1.6 milyon Euro karşılığında el sıkıştığı belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0