Maç sonrası forma kuyruğu..

UEFA Avrupa Ligi'nde yer aldığı ikinci öneleme turunda Östersunds'a elenen Galatasaray'da sular durulmazken, dün akşam maç sonunda Ali Sami Yen Arena'nın soyunma koridorlarında ilginç görüntüler ortaya çıktı. İsveç ekibinin oyuncuları Galatasaraylı yıldızlardan forma almak için soyunma odasının kapısında bekledi.. 

YARIM SAAT BEKLEDİLER 
Yaklaşık olarak yarım saat soyunma odası önünde bekleyen oyuncuların Gomis ve Belhanda'dan forma aldığı öğrenildi. 20 yıllık kulübün ilk defa Avrupa arenasına çıkan oyuncularının, bir zamanlar Avrupa'yı titreten sarı-kırmızılı takımın soyunma odasının önünde beklemesi gecenin en ilginç detaylarından biriydi.

PRİMLER ARASI BİLE FARK ÇOK BÜYÜK
Tarihinde ilk defa Avrupa kupasına katılan ve ilk maçlarında Galatasaray ile karşılaşıp üst tura yükselen Östersunds'ta futbolcular maç sonunda 50 bin avro tur primi elde etti. Galatasaray'da ise dün gece sahaya çıkan oyuncuların sadece maç başı primlerinin ücretlerinin ise 165 bin avro olması iki takımın arasındaki uçurumu gözler önüne serdi. Ayrıca sadece Belhanda'ya 10 milyon avro, Maicon'a da 8 milyon avro veren sarı-kırmızılıların rakibinin piyasa değerinin de toplam 7,5 milyon avro olması dikkat çekici.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0