Nihan Güneyligil: Güzel işler yapacağımıza inanıyorum

Aktif sporculuk yaşamını noktalamasının ardından Galatasaray Bayan Voleybol Takımı Menajerliği görevine getirilen Nihan Güneyligil, Galatasaray Televizyonu'nda yayınlanan Gün Ortası Programı'nda Bahar Özmen'in konuğu oldu.

Geride kalan sezonu, "Hayatımın ve kariyerimin son sporculuk sezonun olması nedeniyle keyifli bir sezondu" şeklinde özetleyen Güneyligil, "Gönül isterdi ki final maçlarını kazanalım ama olmadı. Geçen yıl büyük sakatlıklar yaşamadığımız ve talihsiz olaylarla karşılaşmadığımız bir sezondu. Bu yıl bambaşka bir mecradayız, Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Güzel bir ekibimiz var. Burada güzel işler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Nihan Güneyligil, takımın 28 Ağustos'ta sezona başlangıç yapacağını belirtirken "Milli takımlarında görev almayan arkadaşlarımızla Taç Spor Tesisleri'nde 28 Ağustos'ta antrenmanlara başlayacağız. İlk resmi maçı da kuralar çekilmedi ama 18 Ekim Çarşamba günü oynayacağız" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0