Özbek ve Ergün arasında transfer zirvesi..

Wesley Sneijder'in takımdan ayrılmasının ardından taraftarların büyük tepkisi ve protestolar üzerine Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, sportif direktör Cenk Ergün ile transferler hakkında özel bir görüşme gerçekleştirdi. Florya'da gerçekleştirilen toplantıda transferlerin bir an evvel bitirilmesini isteyen Özbek, bu sayede gerek takımın eksikliklerinin tamamlanması gerekse de taraftarın tepkisini azaltmayı planlıyor.

Florya'da sportif direktör Cenk Ergün ile görüşen başkan Özbek'in, "Sneijder konusu teknik bir karar ama bunu taraftara anlatamayız. Sonuçta onların memnuniyeti önemli. Gomis, Belhanda ve Maicon'a imza attırdık. Mariano da imza için geldi. Ancak özellikle Östersunds maçında görüldü ki bu takımın çok ihtiyacı var. Bu transferleri bir an önce yapmalı ve takıma karşı camiada bir güven oluşturmalıyız. İhtiyaçlarımız doğrultusunda en iyi oyuncuları bir an önce kadromuza katalım" ifadelerini kullandığı bildirildi.

ÖNCE FEGHOULI, ARDINDAN DİĞERLERİ..
Başkan Dursun Özbek'in direktifi doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran sportif direktör Cenk Ergün'ün, Sevilla'dan alınan sağ bek Mariano'nun imza töreni ardından Sofiane Feghouli'nin işini bitirmek için düğmeye basacağı öğrenildi. İngiltere'de West Ham United forması giyen 27 yaşındaki Cezayirli futbolcu sağ kanatta görev yapıyor.

Cenk Ergün'ün orta saha ve sol bek transferleri için de sarı-kırmızılı izleme komitesinden yeni oyuncular istediği aktarıldı. Sarı-kırmızılıların, Feghouli'nin ardından orta saha ve savunmanın soluna takviye yapmaya kararlı olduğu vurgulandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0