Sandro Tomic'ten çarpıcı açıklamalar!

Slovakya'da kamp çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın kaleci antrenörlerden Sandro Tomic geçtiğimiz günlerde Macar basınına açıklamalarda bulundu. Igor Tudor'un ekibinde yer alan 45 yaşındaki antrenör, Galatasaray'a geliş sürecinden yeni sezon öncesi hedeflerine kadar bir çok konuda görüşlerini dile getirirken dikkat çeken bir ayrıntıya da röportajında yer verdi. Sandro Tomic'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..
Tudor ile çok yakın arkadaştık, beraber oynuyorduk. Ardından Tudor Juventus'a gitti. Benim o kadar iyi kariyerim olmadı. 4 yıl önce Hajduk'a teknik direktör oldu ve beni yanına çağırdı. O zamandan beri birlikte çalışıyoruz. Geçtiğimiz sezon devre arasından sonra Tudor'la birlikte Galatasaray'a geldik. Yeni sezon öncesinde Avrupa Ligi başlıyor. Biz yeni bir takımız ve gelişmek istiyoruz. Galatasaray elbette çok büyük bir kulüp, büyük starlar ve büyük egolar var. Karabükspor'da bunların hiç birisi yoktu. 
Türk futbolunda ciddi bir para var. Oyunculara ödenen maaşlar İtalya ve Almanya seviyesinde. Ligde çok sayıda yıldız futbolcu var ancak para her sorunu çözmüyor. Altyapıdan pek fazla oyuncu çıkmıyor. Kesin olan bir şey var ki herkes yıldız olmak istiyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0